Reacties van tevreden klanten

0
Naam : *
- Dit veld is verplicht
E-mail : *
- Dit veld is verplicht - Ongeldig e-mailadres
Bericht : *
- Dit veld is verplicht


Gemiddelde score: NAN Gebaseerd op : 0 recensie(s)
5 messages
Geschreven op 11/02/2018- 9:51 door
Marianne
Dankzij de uitstekende pedicure behandeling en mooi gelakte nagels loop ik altijd op wolken
 
Geschreven op 09/02/2018-12:53 door
Belinda
Ik ben zelf zelfstandig en door de lange uren op been te staan en de lange uren die ik maak. Komt Annemie steeds tot bij mij thuis. En laat ze me genieten van een pedicure en een been massage Op de eerste plaats laat ze je tot rust komen maar ook laat ze je genieten. Een trouwe klant Belinda
 
Geschreven op 09/02/2018-10:58 door
yasmina
"De massage met hot stones, dat was de max! Ik dacht dat de stenen gewoon op mij zouden liggen, maar er werd echt mee gemasseerd en dat vond ik zalig, lekker warm en ongelooflijk ontspannend."
 
Geschreven op 09/02/2018-10:57 door
Katrien
"De massage op zich is verrukkelijk, en bovendien geeft het warme onthaal je nog meer zin om terug te komen... de ontspanning begint al van zodra je binnenkomt."
Katrien
 
Geschreven op 09/02/2018-10:26 door
Jurgen
Heerlijk en onstpannen, terug de baan op ...
ik raad dit iedereen aan !
 

 


Pedicure & Oorkaarstherapie Annemie heeft tal van tevreden klanten in Overpelt (Limburg) en omstreken. Als ervaren therapeute weet zij iedereen perfect in de watten te leggen met een medische pedicure en voet- en beenmassage, of met een sessie oorkaarstherapie of Hot Stone massage.

Puur genieten en ontspannen

Bij Pedicure & Oorkaarstherapie Annemie bent u aan het juiste adres om alle dagelijkse zorgen even helemaal achterwege te laten. Hier kunt u zich verwachten aan echte quality-time voor uzelf.

Reacties van klanten

Lees hier de reacties van alle tevreden klanten. Bent u na uw sessie in Overpelt zelf ook overtuigd van alle weldaad en rust die u hier ervaren heeft? Laat dan een bericht na en inspireer ook anderen!