Medische pedicure en behandelingen

Pedicure & Oorkaarstherapie Annemie verlost u van vervelende voetproblemen dankzij een goede, medische pedicure. In Overpelt (Limburg) en omstreken kunt u bovendien ook terecht voor een behandeling aan huis indien u niet in de mogelijkheid bent om naar de praktijk te komen. Contacteer Annemie voor meer info en maak tijdig uw afspraak. Alle behandelingen zijn gericht op preventie en vermindering van klachten.

Professionele voetbehandeling

Dankzij haar ruime ervaring, weet Annemie perfect welke voetbehandeling of pedicure uit te voeren indien u last heeft van uw voeten. Zij heeft immers bijna 30 jaar ervaring en volgde de nodige opleidingen om u perfect van dienst te kunnen zijn. Zij kent alle juiste technieken, het gebruik van de juiste materialen en de juiste werkvolgorde.

Om u goed te kunnen helpen, zal Annemie steeds eerst een gesprek hebben om te horen welke klachten u precies heeft. Hierop wordt een behandeling afgestemd, die vaak al na één sessie een gevoel van verlichting brengt. Ook betreft mogelijke contra-indicaties weet Annemie u perfect te adviseren.

Aanbod medische pedicure

Pedicure & Oorkaarstherapie Annemie uit Overpelt voert onder meer volgende behandelingen uit, zowel in haar praktijk als bij u thuis:

  • Nagels knippen, verdikte nagels freezen (bvb. schimmelnagels/kalknagels/verdikte nagels)
  • Eelt, eeltpitten en likdoorns verwijderen
  • Ingegroeide nagels verzorgen, kloven behandelen
  • Voeten en onderbenen masseren met aangepaste balsem
  • Ortheses vervaardigen, anti-druktechnieken toepassen
  • Nagelprotheses aanbrengen, nagelreparaties uitvoeren

Verder is zij gespecialiseerd in het behandelen van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (diabetes, reuma, spasticiteit, kanker,...) of andere oorzaken (ouderdom, verwaarlozing,...) een verhoogd risico bestaat op complicaties. Zij werkt met kwaliteitsvolle producten, onder meer van Wellness Footcare.